Aanbouw

Creëer ruimte en uitstraling met een complete aanbouw

Een perfecte aanbouw op maat

Wilt u extra ruimte creëren buitenshuis?  Maar ziet u verhuizen niet zitten? Kies dan voor een aanbouw. 

Een aanbouw vergroot uw woonruimte en verhoogt de waarde van uw woning. 

De constructie en afwerking van de aanbouw op maat wordt bij u thuis gebouwd. De bouw van een maatwerk aanbouw duurt langer dan een prefab aanbouw, maar heeft als voordeel dat hij altijd aan uw wensen voldoet.

 

Specialist in bouw en renovatie. Van nieuwbouw tot verbouwingen.

Waarom kiest u voor een aanbouw?

De voordelen van een aanbouw

Wat u kunt verwachten

Hoe gaan wij te werk?

Heeft u interesse in een aanbouw? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Onder het genot van een bakje koffie bespreken we uw wensen en de mogelijkheden. Om u een indicatie te geven van de kosten stellen we een vrijblijvende offerte voor u op. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. 

Na akkoord plannen we de werkzaamheden in en ontvangt u van ons een planning. Tijdens de bouw houden we u op de hoogte van de werkzaamheden en betrekken we u bij het proces om zo tot het gewenste resultaat te komen. 

Het is tenslotte uw aanbouw!

 

Specialist in bouw en renovatie. Van nieuwbouw tot verbouwingen.

Veelgestelde vragen over aanbouw

Een aanbouw kan verschillende voordelen bieden, waaronder extra ruimte, meer lichtinval en een waardevermeerdering van uw woning. Met een aanbouw kunt u bijvoorbeeld een extra slaapkamer, een werkkamer, een speelkamer voor de kinderen of een open keuken creëren. Bovendien kan een aanbouw uw woning aantrekkelijker maken voor potentiële kopers.

Of u een vergunning nodig heeft voor uw aanbouw hangt af van verschillende factoren, zoals de afmetingen, de locatie en het type aanbouw. In sommige gevallen kunt u vergunningsvrij bouwen, maar in andere gevallen heeft u een omgevingsvergunning nodig. Roovers Bouw & Timmerwerken kan u helpen bij het aanvragen van de benodigde vergunningen en adviseren over de mogelijkheden.

De duur van het bouwproces hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van de aanbouw, de complexiteit van het ontwerp en de weersomstandigheden. Over het algemeen duurt het bouwen van een aanbouw enkele weken tot enkele maanden. Roovers Bouw & Timmerwerken streeft ernaar om het bouwproces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen en u tijdens het hele proces op de hoogte te houden van de voortgang.