Renovatie

Vergroot de meerwaarde door renovatie

Maatwerk in renovatie

Renovatie is het verbeteren van uw woning of pand zodat het voldoet aan de eisen van deze tijd.

Een renovatie verhoogt de waarde van uw woning of bedrijfspand. 

Van het restaureren in de oorspronkelijke stijl tot het isoleren volgens de nieuwste eisen. Voor renovatie bent u bij ons aan het juiste adres!

Specialist in bouw en renovatie. Van nieuwbouw tot verbouwingen.

Waarom kiezen voor renovatie?

De voordelen van een renovatie

Wat u kunt verwachten

Hoe gaan wij te werk?

Heeft u interesse in renovatie? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Onder het genot van een bakje koffie bespreken we uw wensen en de mogelijkheden. Om u een indicatie te geven van de kosten stellen we een vrijblijvende offerte voor u op. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. 

Na akkoord plannen we de werkzaamheden in en ontvangt u van ons een planning. Tijdens de bouw houden we u op de hoogte van de werkzaamheden en betrekken we u bij het proces om zo tot het gewenste resultaat te komen. 

Het is tenslotte uw aanbouw!

Specialist in bouw en renovatie. Van nieuwbouw tot verbouwingen.

Veelgestelde vragen over renovatie

Wij bieden verschillende soorten renovaties aan, waaronder keukenrenovaties, badkamerrenovaties, gevelrenovaties en algemene woningrenovaties.

De duur van een renovatie hangt af van verschillende factoren, zoals de omvang van het project en eventuele extra werkzaamheden die tijdens de renovatie worden uitgevoerd. Gemiddeld duurt een renovatie van een keuken of badkamer tussen de 2 en 4 weken, terwijl een gevelrenovatie of algemene woningrenovatie langer kan duren, afhankelijk van de omvang van het project.

In de meeste gevallen hoeft u niet het huis uit tijdens de renovatie, tenzij het om een zeer omvangrijke renovatie gaat waarbij bepaalde delen van het huis tijdelijk niet toegankelijk zijn. Onze vakmensen zullen er alles aan doen om de overlast tot een minimum te beperken en de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk uit te voeren, zodat u zo snel mogelijk weer van uw gerenoveerde woning kunt genieten.