Nieuwbouw

Maak uw dromen waar, kies voor nieuwbouw

Nieuwbouw projecten op maat

Wie droomt er niet van om een eigen huis te bouwen? Het bouwen van een nieuwbouw huis vergt specialistisch werk. 

Wij coördineren nieuwbouwprojecten, bewaken de voortgang en zorgen dat werkzaamheden naadloos op elkaar aansluiten. 

Heeft u nieuwbouwplannen? Of het nu gaat om een woning, een garage of misschien een bedrijfslocatie, wij zijn uw partner en nemen alle zorgen voor u uit handen.

 

IMG_1652

Waarom kiezen voor nieuwbouw?

De voordelen van een nieuwbouw project

Wat u kunt verwachten

Hoe gaan wij te werk?

Heeft u interesse in nieuwbouw? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Onder het genot van een bakje koffie bespreken we uw wensen en de mogelijkheden. Om u een indicatie te geven van de kosten stellen we een vrijblijvende offerte voor u op. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. 

Na akkoord plannen we de werkzaamheden in en ontvangt u van ons een planning. Tijdens de bouw houden we u op de hoogte van de werkzaamheden en betrekken we u bij het proces om zo tot het gewenste resultaat te komen. 

Het is tenslotte uw nieuwbouw project!

Specialist in bouw en renovatie. Van nieuwbouw tot verbouwingen.

Veelgestelde vragen over nieuwbouw

Het bouwproces voor een nieuw huis kan variëren afhankelijk van factoren zoals de grootte van het huis en de complexiteit van het ontwerp. Over het algemeen kan het bouwen van een nieuw huis tussen de zes en twaalf maanden duren.

Ja, u kunt uw eigen ontwerp gebruiken voor uw nieuwe huis. Het is echter belangrijk om samen te werken met een architect en bouwteam om ervoor te zorgen dat het ontwerp haalbaar is en voldoet aan de bouwvoorschriften en lokale regelgeving.

Ja, voor nieuwbouw heeft u meestal een bouwvergunning nodig. Dit omvat de goedkeuring van het bouwplan, de bouwvoorschriften en de bouwtekeningen. Wij kunnen u helpen bij het verkrijgen van de benodigde vergunningen en het voldoen aan alle vereisten.