Dakkapel

Creëer meer licht en meer ruimte op uw zolder

Een perfecte dakkapel op maat

Wilt u extra ruimte creëren op uw zolder?  En kunt u wel wat extra licht en leefcomfort gebruiken? Laat dan een dakkapel plaatsen. 

Een dakkapel vergroot uw woonruimte en verhoogt de waarde van uw woning. Daarnaast geeft het uw woning van de buitenkant ook een visuele boost.

De constructie en afwerking van de dakkapel op maat wordt bij u thuis gebouwd. De bouw van een maatwerk dakkapel duurt langer dan een prefab dakkapel, maar heeft als voordeel dat hij altijd aan uw wensen voldoet.

Specialist in bouw en renovatie. Van nieuwbouw tot verbouwingen.

Waarom kiest u voor een dakkapel?

De voordelen van een dakkapel plaatsen

Het plaatsen van een dakkapel kent vele voordelen. Om u een goed beeld te geven wat voor meerwaarde een dakkapel op maat heeft, hebben wij een aantal voordelen voor u op een rij gezet.

Wat u kunt verwachten

Hoe gaan wij te werk?

Heeft u interesse in een dakkapel plaatsen? Dan helpen wij u daar graag bij. Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Onder het genot van een bakje koffie bespreken we uw wensen en de mogelijkheden voor uw woning. Om u een indicatie te geven van de kosten stellen we een vrijblijvende offerte voor u op. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. 

Na akkoord plannen we de werkzaamheden in en ontvangt u van ons een planning. Tijdens de bouw houden we u op de hoogte van de werkzaamheden, betrekken we u bij het proces en geven advies om zo tot het gewenste resultaat te komen. 

Specialist in bouw en renovatie. Van nieuwbouw tot verbouwingen.

Veelgestelde vragen over dakkapel

Er zijn veel voordelen aan het plaatsen van een dakkapel, zoals het creëren van extra ruimte en licht in een kamer, het verbeteren van de luchtcirculatie en ventilatie, en het verhogen van de waarde van uw woning. Daarnaast kan het plaatsen van een dakkapel ook een esthetische upgrade geven aan uw woning.

In de meeste gevallen is een omgevingsvergunning nodig voor het plaatsen van een dakkapel. Dit geldt vooral wanneer de dakkapel aan de voorkant van het huis wordt geplaatst of wanneer deze afwijkt van bepaalde afmetingen en/of vormen. Weet u niet zeker welke vergunningen u nodig heeft? Dan adviseren wij u graag.

Ja, het is zeker mogelijk om een dakkapel op maat te laten maken. Sterker nog, een op maat gemaakte dakkapel kan ervoor zorgen dat deze perfect aansluit bij de stijl en uitstraling van jouw woning. Roovers Bouw & Timmerwerken kan jou adviseren over de mogelijkheden en welke opties het beste bij jouw situatie passen.